Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Bayraklı Nuri Atik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0(232) 363 39 39 (232) 363 39 41
Belgegeçer : 0232 363 39 40
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://natem.meb.k12.tr
Adres : 7172 Sokak No 22 Nafiz Gürman Mah. Posta Kodu 35510 Bayraklı / İzmir
VİZYON : • Öncelikle Öğrencilerimizin, Öğretmenlerimizin, Velilerimizin gurur duyacağı bir okul olmak. • Bayraklı Nuri Atik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bünyesinde bulunmak bir haz kaynağı olsun, • Misyonumuza uygun eğitim ve öğretim faaliyetlerini geliştirmek, • Bizden hizmet alan herkes teknolojik gelişmeler ışığında kendini geliştirebilen,, yenileyen teknik eleman içgüdüsü duysun, • Okulumuz ile bir şekilde bağlantısı olan herkes milli ve manevi değerlere saygılı, hoşgörü sahibi, ülkesine sevdalı bir sevgi selimizi içinde hissetsin .
MİSYON : Bayraklı Nuri Atik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda, ülkesine sahip çıkacak, manevi değerlere sahip, ülkesinin kalkınmasında temel basamaklardaki meslek dallarında; -İstihdam sağlayacak, -Bu meslek dallarında ki teknolojik gelişmeleri takip edecek, -Yeni Teknolojiler oluşturacak, -Meslek Dalında Dünyada söz sahibi olacak, -Kalitesini kanıtlamış, ruhu hür, vicdanı hür, geçmişini unutmayan, geleceğini planlayan teknik elemanlar kadrosu yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :82
Öğrenci :732
Derslik :28
Atölye-İşlik :27
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :2
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1611
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Karşıyaka´dan gelecek olan misafirlerimiz Karşıyaka-Gümüşpala Dolmuşuyla yada Otobüs kullanacak misafirlerimiz 77 ve 477 numaralı Nafiz Gürman-Halkapınar Metro güzergahlı otobüslerle gelebilirler.
Yerleşim Yeri : Nafiz Gürman Mah.Bayraklı, İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bayraklı Kaymakamlığı´na 19dk(11,3km),Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 18dk(11,2km) İzmir İl Milli Eğitim ve İzmir Valiliği´ne 24dk(13,7km)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :